NOMÉS FEM AMICS PER LES XARXES SOCIALS?

Aquest pasat dimecres, per preparar-nos per les competències bàsiques, la nostra professora de català ens va posar una comprensió lectora més una redacció. El tema de la redacció havia de tractar amb la següent frase: És possible fer amics sense fer servir les xarxes socials?

NOMÉS FEM AMICS PER LES XARXES SOCIALS?


Durant el transcurs dels últims anys, a la gran majoria ens han anat presentant les diverses xarxes socials que avui dia existeixen, com per exemple l'Instagram o el Facebook. Ara bé, pensant amb dos molt bons amics meus, ens ha sortit una bona hipòtesi. Podríem fer amics sense les aplicacions del mòbil? Per trobar la resposta, ens hem posat d'acord per fer el següent experiment.

En primer lloc, hem de fer un recompte de dades de deu amics de cadascun de nosaltres, com a resultat, trenta persones. A continuació, els hem de dividir en dos grups. Un d'ells estarà compost per aquells que hem conegut en qualsevol situació real, i l'altre, els que hàgim conegut per les xarxes socials.

Seguidament, anotem els resultats en una llibreta, el total dels deu amics de cadascun de nosaltres. Hem obtingut que dinou dels nostres amics els hem conegut a una situació qualsevol de la vida real, i que a onze els hem conegut gràcies a les xarxes socials.

En conclusió, encara que habitualment molts joves estiguem connectats a aquestes aplicacions que ens faciliten la comunicació, penso que els bons amics es fan al carrer i no mitjançant les noves tecnològiques. Al cap i a la fi, fer amics a la vida real és una cosa que mai canviarà, per molt que passin els anys i avancin les tecnologies.

.
Reflexionant sobre aquesta redacció m'he adonat de dues coses. En primer lloc, que he fet més amics a la vida real que per el movil i, en segon lloc, que tan és on trobis els amics, si són de veritat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Mètode Grönholm

Crítica "El nen del pijama de ratlles"

Diccionari de medicina il·lustrat